2013. november 17., vasárnap

Karácsonyi játék

Ezt a fát szeretném a facen kisorsolni azok között akik lájkolják és megosztják.
Így szeretném megköszönni az egész éves terjesztését az oldalamnak.

Beszeretném mutatni ezt a fát.




Ez  a csakrafa 100 ásványkőből készült.
Úgy vannak a kövek összeállítva, hogy tisztítják az energia központokat. A lakás bármely  pontjára tehető.

Ametiszt
Csakra: koronacsakra
Csillagjegy: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak 
Leonardo Da Vinci egyszer azt írta, hogy az ametisztben megvan az erő a gonosz gondolatok elűzéséhez és élénkíti az egyén intelligenciáját. Az ametiszt erősen védelmező kő, viselőjének segít kivívnia a jogos igazát, de védelmez tolvajok, betörők és átkok ellen.

Citrin
Csakra: napfonat csakra
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Bak
Megértést és bölcsességet teremt, támogatja a bennünk rejlő örömöt és optimizmust. Motivációt ad és bölcsességet, hogy hibáinkból tanulhassunk. Segít elfogadni önmagunkatVonzza a gazdagságot és sikert.

Karneol
Csakra: gyökércsakra
Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Vízöntő 
Ez a kő magabiztosságot, merészséget és nyitottságot reprezentál. Segít abban, hogy környezetében otthonosan és kényelmesen érezze magát az ember. Növeli a motiváltságunkat. Segít nagyobb sikereket elérni karrierünkben, és személyes ügyeinkben, mivel erősítik a belső indíttatásainkat.

Akvamarin
Csakra: torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Rák, Szűz, Mérleg, Skorpió, Halak, Vízöntő
Fokozza a magabiztosságot és csökkenti a depresszív hangulatokat. Erősíti a szerelmet és a hűséget. Párkapcsolatban kifejezetten jó, hogy ha mindkettőjüknél van egy-egy akvamarin, mert a nehezebb pillanatokban is szükséges erőt kölcsönöz.
Támogatja a kitartást és a túlélési képességet. A mindennapi tevékenységekben széles látókört és előrelátást ajándékoz, célratörővé tesz.

Malachit
Csakra: homlokcsakra
Csillagjegy: Bika, Mérleg, Skorpió, Bak, Vízöntő
A Malachit érzelmi és fizikai egyensúlyt teremt, fejleszti az empatikus készséget, intuíciót, éleslátástSegíti a tanulást, a lényegi információk tárolását, előhívását, támogatja az új ismeretek hatékony felhasználását. Szélesíti a látókört, ezáltal nyitottabbá, fogékonyabbá válunk az új és eddig ismeretlen dolgok iránt.

Botswanai achát
Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Rák, Skorpió 
A szenvedély köve. Az ellenem dolgozó, nekem kárt okozó szenvedélyeimet átvilágítja, hogy minek a pótlására csinálom magamnak. Segít egészséges tevékenységgé változtatni őket. Vagy akár le is tehetem őket. Szembesít gondjaimmal, problémáimmal. Segítségével kioldozhatom őket.

Pink opál
Csakra: nemi csakra
Csillagjegy: Rák, Nyilas, Vízöntő, Halak
A történelem során többféleképpen értékelték. Az egyik legfontosabb kő az értéki élet kibontakozására. Egyrészt a remény köve, illetve a művészek és zenészek köve is.
Az Opál hatására felszínre kerülnek a valódi jellembéli tulajdonságaink, így szembesülhetünk vele, és a negatív vonásainkat korrigálhatjuk. Fejleszti önértékelésünk, önbecsülésünk, kreativitásunk, spontaneitásunk. Erősíti a művészi hajlamokat.

A fa magassága:18 cm
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.


baraczne@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése