2015. január 11., vasárnap

Szerelem, gazdagság és gyermek- szerencsefa

Ezt a kompozíciót is megrendelésre készítettem. A két nagyobb fa 100 köves, az egyik rózsakvarccal készült ami erősíti a párkapcsolatot, a másik aventurinal amely a gazdagságot. A kicsi 50 köves holdkővel készült amely a gyermekváráshoz kapcsolható.

RÓZSAKVARC A SZERETET KÖVE

Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg
Elem: levegő (némi föld)
Színe: halvány rózsaszín átlátszó, áttetsző
Gyógyhatása:
Ez a rózsaszín különlegesség testi bajainkra gyógyírt jelenthet, mint a szívcsakra köve, a bőrbetegségek, asztma, allergia és vérszegénység ellen használhatjuk. Védi és erősíti a szívet, harmonizálja a szívritmust.

Lelki hatás:
Már tehát az ókoriak is hittek a kő szerelem terén gyakorolt pozitív hatásaiban. A rózsakvarc a szívcsakrán keresztülsegít az érzelmi blokádok feloldásában, megnyitja belső kapukat, hogy a csodát, szeretetet és szerelem formájában magunkévá tehessük. Érzelmi blokkok feloldása a szerelem lelki és testi kiteljesedését segíti.
Az érzelmi gátak felszabadítása a termékenységet is magában hordozza, így ez a kő terméketlenség esetén is hasznos lehet.
A rózsakvarc egyéb területeken is bizonyíthatja pozitív hatásait. Mivel segít megtalálni az életben a szépséget és a szeretet lelki egyensúlyunk helyre billentése és alkotó gondolatok megtalálása terén is hasznunkra lehet ez az ásvány. Használjuk meditáció közben haragunk leküzdéséhez és szeretetünk, szerelmünk kiteljesítéséhez.
Sokak szerint a rózsakvarc nem csak a már meglévő szerelmünk intenzívebbé tételében segíthet, hanem az áhított szerelem megtalálásában, magunkhoz vonzásában is.  
AZ AVENTURIN VONZZA A GAZDAGSÁGOT ÉS A JÓ SZERENCSÉT!
Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő
Szín: szürkészöld, zöld, vörösesbarna, áttetszőtől az átlátszatlanig

Gyógyhatása:
Gyógyhatása testi síkon leginkább a bőrünkre való pozitív hatásában írható le. Alkalmazzák allergia, kiütések, ekcéma, pattanások kezelésénél. Egyszerűen érintsük meg vele a kezelni kívánt bőrfelületet, vagy készítsünk kristályvizet belőle úgy, hogy egy éjszakára vizes tálkába helyezzük az aventurint.
Bélproblémák esetén is hatásos segítség lehet; hasmenés és székrekedés is sikeresen kezelhető vele.
Lelki hatás:
A zöld szín megnyugtató hatással bír idegrendszerünkre, szívünkre és megkönnyíti ez által elalvásunkat. Segít mélyen meghúzódó haragunk feloldásábanönbizalmunk kiépítésében és lelkesedésünk növelésében.
A zöld aventurin segíti a mélyen rejtőző érzelmi blokkok feloldását, amelyek akár gyerekkorunkban gyökerezhetnek, így segítségünkre lehetnek félelmeink elengedésében
HOLDKŐ

Csakra: nemi csakra, torokcsakra
Csillagjegyei: Rák, Bak, Halak
Színe: színtelen, sárga, átlátszó, bézs, rózsaszín, zöld, szürke, kék finom árnyalataiban ezüstösen derengő, alig átlátszó, fehér karcú, selymes fényű

Gyógyhatása:
A holdkő segíti a tobozmirigy működését, testet és a lelket egyaránt harmonizálja.
A hormonháztartással közvetlenül, vagy közvetve összefüggő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével. Kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet, egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és a klimaxos problémák. Hatással van a csontozatra is, rendszeres használatával megelőzhető a csontritkulás. Hormonális hajhullás ellen is alkalmazhatjuk.
A holdkő nyugtató hatású, akár irracionális félelmekről, tébolyról, skizofréniáról vagy tévhitről van szó.

Lelki hatás:

A holdkő nyugtató hatású, akár irracionális félelmekről, tébolyról, skizofréniáról vagy tévhitről van szó. Nem csak a belső fejlődésünket segíti, hanem erősíti intuíciónkat is, segítségével felélednek és szilárdabbá válnak mediális képességeink. A holdkő egyensúlyban tart, oldja a félelmeinket, harmóniát sugároz, feltárja a gyengeségeinket. Növeli a jint, a nőies energiát, erő teljesebbé teszi az álmokat, segít isteni önvalónk megtalálásában, megnyitja a tudatunkat, hogy bepillantást nyerhessünk a belső világunkba. A Holdat jelképezi: érzékennyé, érzővé tesz, titkos fényével felszínre hozza az elnyomott érzelmeinket.

imail cím: baraczne@gmail.com
A fa magassága 24 cm ekkora fát 9 500 ft-ért készítek + postaköltség.
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése