2015. november 19., csütörtök

Achát medálok

Ezek az ékszerek 8 mm-es achátokkal készültek. Az egyik medál vörös rézzel a másik nikkel mentes ezüst színű dróttal. A medálokat kicsit levél formára hajtottam és ha alaposan megnézed megtalálható benne a végtelen nyolcas is.
A vörös réznél egy kék achát követ használtam.
A nikkel mentes ezüst drótnál egy fekete achát követ. Különleges technikával díszítettem őket.

A medálok legnagyobb átmérője:2,5 cm
A medálok teljes hossza: 5 cm
Sok fajta ásvánnyal el lehet készíteni ezt a fajta medált.
Achát

Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: minden színben meglelhető, többnyire szürke, kékesszürke, zöldesszürke, szürkésfehér, barna csíkozással, áttetsző.
Nyugati csillagjegy (horoszkóp): Bika, Ikrek, Rák, Skorpió.


Tisztítják az aurát. Megnyugtatják az elmét, ezért gondolattisztítók. Egyensúlyt teremt bennünk. Kiegyensúlyozzák a jin és jan energiát. Ráébresztenek önmagunk értékeire. Emésztést, lelket segítők, serkentők. Tisztítják érzelmeinket is. Hasnyálmirigy gyógyítók, vagyis feltárják előttünk az élet édességét. Kiigazítják az agy energiarendszerét, kiegyensúlyozzák a két agyféltekét. Tisztítják a keringési rendszert. A tisztaság kövei, hiszen szembesít önmagam káoszával, gondolataim és érzelmeim zűrzavarával. De szembesít önmagam démonaival, a félelmeimmel, megítéléseimmel is. Szembesít a felismeréssel, hogy mindazt a bajt, problémát, amit megélek én okozom magamnak. A hogyan-t is megmutatja, hiszen rávilágít a nekem kárt okozó gondolataimra, és a hozzájuk kapcsolódó félelmeimre

.A medálok legnagyobb átmérője:2,5 cm
A medálok teljes hossza: 5 cm, a lánc hossza 43+5 cm-es 1,5 mm-es a börszál és delfin kapocs van hozzá
Lánc ára 1 200 Ft + postaköltség
Másfajta ásvánnyal is elkészíthető a medál.
 baraczne@gmail.com  Telefonszámom: 20/ 5938-003 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése