2015. december 29., kedd

300 köves kalcedon életfa

Ezt a kalcedon életfát megrendelésre készítettem. Más technikával mint amelyeket eddig láttatok. Az alapja ugyan úgy  vörös rézdróttal készült csak magát a drótot egy másik anyaggal párosítottam amelyet ha poros le lehet zuhanyoztatni. Ezt a fát egy fa tálcára helyeztem amelynek a mérete 14x16 cm-es.

KALCEDON

Csakra: torokcsakra
Csillagjegy: Ikrek, Rák, Szűz, Nyilas, Bak
Elem: levegő, némi víz (fehér változat)
Szín: szürke, szürkéskék, szürkészöld, szürkésfehér

Gyógyhatás:
Mivel a kalcedon főleg a torokcsakra területén fejti ki hatását, általában e tájék betegsége és zavarai esetén alkalmazzák. Hat az olyan légúti megbetegedésekre, mint például a torokgyulladás, a hörghurut akut és krónikus formája, a rekedtség, torokfájás, gégehurut, pajzsmirigy és betegségei ellen. A beszédképességet javító tulajdonságai miatt beszédzavarok és dadogás ellen is alkalmas. A torok területén jelentkező blokádokat felszámoló hatása miatt a kő ragadványneve: " a szónokok köve". A kalcedon a szemnek is jó orvossága, különféle szempanaszok és zöld hályog esetén is alkalmazzák.

A kalcedon hatása a lélekre:
A kalcedon segít elhatárolódni a lelki megterhelésektől, nyugtat, ellazít, megszünteti a belső nyugtalanságot, fokozza a terhelhetőséget. Nem csupán az agressziót építi le, hanem megkönnyíti a mások agressziójával való elbánást is, sőt tudatosítja bennünk saját, gyakran elfojtott agressziónkat. Harmonizálja és megnyugtatja az indulatokat is. Segít a lelki traumák feldolgozásában, visszaadja önbizalmunkat és az elevenség érzését.



email cím: baraczne@gmail.com
A fa magassága 29 cm ekkora fát 12 000 ft-ért készítek + postaköltség.
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

Telefon szám: 20/5938-003

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése