2017. április 5., szerda

Tigrisszem medál

Ezt a medált tigrisszemből készítettem, a drótnak jó a kopás állósága. Maga a drót alumínium alapú festett ezüst színű. .a medál nagysága 3,5x2,5x0.5.

TIGRISSZEM

Csakra: napfonat csakra
Csillagjegy: Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas
Elem: föld, némi levegő
Színe: sárgásbarna, aranybarna az áttetszőtől az átlátszatlanig.

Gyógyhatása:
Csont és ízületerősítő hatása van, mozgásszervi merevség ellen is hatásos. Erősíti a légutakat, ezért meghűlés, köhögés, de még bronchitis és asztma ellen is hathatós segítség.
Az idegi betegségek széles spektruma ellen hat, az ideggyulladástól az epilepszián keresztül a skizofréniáig hatásos.

Lelki hatás:
Az ásvány nevében minden benne van, amit spirituális síkon nyújtani tud. Elősegíti a "tiszta" szemmel látást, segít, hogy magunkat és a körülöttünk lévő világot perspektivikusabban lássuk, ennek köszönhetően figyelmesebben tekintsünk környezetünkre. 
Ezzel a fokozott megfigyelési képességgel könnyebben tudunk döntéseket hozni és problémákat megoldani. Azoknak az embereknek, akik nehezen hoznak döntéseket, kitűnő választás ez a kő. Ebből a tulajdonságából fakadólag nagyon jól használható a kő tanulmányaink során, vizsgák alkalmával, vagy amikor hirtelen gyors döntéseket kell meghoznunk. 
A tigrisszem megfékezi a túláradó energiákat, izgalmakat, melynek helyét mélységes belső béke és védettség érzete veszi át.
Már a régi időkben is úgy tartották, hogy a tigrisszem olyan kő, amely felvidítja a viselőjét és élesíti az elméjét. Erősíti a barátságokat és megvéd a hamis barátságoktól. 


A medál nagysága 3,5x2,5x0,5 cm, a lánc hossza 43+5 cm-es 1,5 mm-es a börszál és delfin kapocs van hozzá
Lánc ára 1 700 Ft + postaköltség
Másfajta ásvánnyal is elkészíthető a medál.

 baraczne@gmail.com  
Telefonszámom: 20/ 5938-003

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése