2018. augusztus 15., szerda

300 köves Lapis-Lazuli szerencsefa

Ezt a fát megrendelésre készítettem 300 db ásványkő van rajta és 30 cm magas.

LAPIS LAZULI

Csakra: homlokcsakra
Csillagjegy: Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak
Elem: levegő, némi tűz
Szín: kék, ibolya, zöldeskék átlátszatlan

Gyógyhatása:
A lazuritot hajproblémák esetében alkalmazzuk, leginkább hajhullás ellen hatásos. Szabályozza a szervezet mirigyeinek működését, így azok mindenféle megbetegedése esetén hasznos segítséget nyújt. Torokproblémák, gyakori megfázás, torokgyulladás, rekedtség esetében is érdemes lazuritot használni. Javítja a hallást. Hat a bőrkiütésre, beleértve a csalánkiütést is. A herpeszre szintén igen jótékony hatással van. Csökkenti a magas vérnyomást, szabályozza a szívverést.
Enyhíti a fejfájást és általában használható gyulladáscsökkentőként és lázcsillapítóként.

Lelki hatás:
A lazurit figyelmet és ugyanakkor nyugalmat hoz ki belőlünk, hogy rátalálhassunk a belső igényeinkre és komolyan vegyük azokat. Segít, hogy kiálljunk a magunk igaza mellett, támogatva ezzel önbizalmunkat. 
A homlokcsakrához kapcsolódva tudatosulnak az elnyomott érzelmek, szabaddá válik az út az intuíciónk számára. Még a szégyenlős emberek is nyitottabbá válnak, könnyebben közelednek és teremtenek kapcsolatot a körülöttük lévő világgal.
A kőben lévő pirit segít a mindennapi életünk jobb szervezésében, a mindennapi dolgainkat megerőltetés nélkül végezhetjük el segítségével.
A párna alá helyezett lazurit kődarabkának köszönhetően reggel frissen és fáradtság nélkül kelhetünk fel ágyunkból.

A lazurit segít problémáink feldolgozásában, sorsunk elfogadásában, így megajándékoz egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb élettel.




A fa magassága 30 cm ekkora fát 12 000 Ft-ért készítek + postaköltség
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

email cím: baraczne@gmail.com


Telefon szám: 20/5938-003

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése