2018. október 23., kedd

Csakrafa a Mérlegjegy köveivel

A nagyobb fa megrendelésre készült.Szeretném kicsit megmutatni mi a különbség egy 30 cm-es és egy 20 cm-es fa között. A nagyobb fán 300 db ásványkő van a kisebben 100 db ásványkő van.
Az ásványok amelyek a fán vannak: füstkvarc, vörös aventurin, sárga jáde, rózsakvarc, akvamarin, malachit és hegyikristály.

FÜSTKVARC

Csakrái: gyökércsakra
Csillagjegye: Bika, Mérleg
Füstbarnás hegyikristály, a szomszédos kőzetek radioaktív hatása miatt színeződött el

Gyógyhatás:
Erősíti az idegeket, az izmokat, a kötőszöveti rendszert, hatásos ízületi bántalmak esetén is. Fokozza a termékenységet férfiaknál és nőknél egyaránt.

Lelki hatás:
A füstkvarc úgy hat, mint egy álom, amely megmutatja nekünk azokat a bennünk lévő rejtett a dolgokat, amelyekről nem tudunk, vagy nem veszünk tudomást, amikor ébren vagyunk. Segít "eljutni" azokra a helyekre önmagunkban, amelyeket kényelmetlennek érzünk és szembenézni azokkal a dolgokkal, amelyeket a legszívesebben elkerülnénk.
Ezzel együtt fontos segítője lehet életünk azon szakaszaiban, amikor újrakezdésre kerül sor.
Talán a legfontosabb hatása, hogy tudjunk elfogadni, mindent, úgy ahogy van, kétkedés és kétségbevonás nélkül, boldogan. Ezért érezzük magunkat olyan nyugodtnak és elfogadónak magunkkal és másokkal szemben, ha füstkvarcot viselünk.


RÓZSAKVARC A SZERETET KÖVE

Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg
Elem: levegő (némi föld)
Színe: halvány rózsaszín átlátszó, áttetsző

Gyógyhatása:
Ez a rózsaszín különlegesség testi bajainkra gyógyírt jelenthet, mint a szívcsakra köve, a bőrbetegségek, asztma, allergia és vérszegénység ellen használhatjuk. Védi és erősíti a szívet, harmonizálja a szívritmust.

Lelki hatás:
Már tehát az ókoriak is hittek a kő szerelem terén gyakorolt pozitív hatásaiban. A rózsakvarc a szívcsakrán keresztülsegít az érzelmi blokádok feloldásában, megnyitja belső kapukat, hogy a csodát, szeretetet és szerelem formájában magunkévá tehessük. Érzelmi blokkok feloldása a szerelem lelki és testi kiteljesedését segíti.
Az érzelmi gátak felszabadítása a termékenységet is magában hordozza, így ez a kő terméketlenség esetén is hasznos lehet.
A rózsakvarc egyéb területeken is bizonyíthatja pozitív hatásait. Mivel segít megtalálni az életben a szépséget és a szeretet lelki egyensúlyunk helyre billentése és alkotó gondolatok megtalálása terén is hasznunkra lehet ez az ásvány. Használjuk meditáció közben haragunk leküzdéséhez és szeretetünk, szerelmünk kiteljesítéséhez.
Sokak szerint a rózsakvarc nem csak a már meglévő szerelmünk intenzívebbé tételében segíthet, hanem az áhított szerelem megtalálásában, magunkhoz vonzásában is.

VÖRÖS AVENTURIN

Csakra: nemi csakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő
Szín: bordó, barack
Elem: Föld

Gyógyhatás:
Segíti az anyagcserét, fogyást. Bőrproblémáknál is hatásos, pl. ekcéma, gombás fertőzések ellen.  Jó hatással van a vérképzésre, vérellátásra, melegíti, élénkíti az érzéketlen testrészeket. Erősíti a májat és az érzékelést. Csökkenti a koleszterin szintet, egyensúlyban tartja a vérnyomást, megelőzi az érelmeszesedést és a szívrohamot. Csökkenti az allergiás tüneteket.

Lelki hatás:
A boldogulás köve. Nagyon pozitív kő. Az Aventurin a belső harmónia és szeretet köve. Csillapítja a belső nyugtalanságot és bizonytalanságot, a haragot, és az ingerültséget. Gyógyítja a szívfájdalmat, csillapítja a fájó veszteségek miatti szomorúságot. Segíti a derűs, oldott hangulat, elérését, ösztönöz álmaink megélésére, megvalósításárasegít feszültségmentes éber állapotot kialakítani.
Nyugtató hatásán keresztül erősíti a humorérzékünket és segít pozitív gondolkodásban. Viselőjét alkalmazkodó-képessé és toleránssá teszi. Segít például konfliktusoknál, az egyszerű megoldást megtalálni. Megnyitja a szívet az élet szép dolgaira és erősíti az érzékelést.

AKVAMARIN

Csakra: torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Rák, Szűz, Mérleg, Skorpió, Halak, Vízöntő
Elem: víz
Szín: világoskéktől a zöldeskékig, átlátszótól az áttetszőig

Gyógyhatás:
Szabályozza a hormonháztartásunkat, irányítja az enzimek és a hormonok termelődését. Erősíti immunrendszerünket, megóv az érelmeszesedéstől, izomgyengeségtől és a csontok törékenységétől, merevségétől. Bőrallergiát is lehet vele kezelni.
Hasznos  még torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra, összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a növekedést. Általános frissítő hatása van. Erősíti a szervezet tisztító feladatokat ellátó szerveit; jótékonyan hat a szemre, az állkapocsra, a fogakra és a gyomorra. Egyaránt segítséget jelent a rövid- és a távollátásra.
Ha lefekvés előtt a párnánk alá tesszük, akkor megvéd a lidérces álmoktól, erősíti a nyirok-, Thymus- és pajzsmirigyet, megelőzi az anyagcserezavarokat, nyugtatja idegeinket.

Lelki hatása:
Fokozza a magabiztosságot és csökkenti a depresszív hangulatokat. Erősíti a szerelmet és a hűséget. Párkapcsolatban kifejezetten jó, hogy ha mindkettőjüknél van egy-egy akvamarin, mert a nehezebb pillanatokban is szükséges erőt kölcsönöz.
Támogatja a kitartást és a túlélési képességet. A mindennapi tevékenységekben széles látókört és előrelátást ajándékoz, célratörővé tesz.

SÁRGA JADE AZ ÖRÖM, BOLDOGSÁG KÖVE

Csakra: napfonat csakra
Csillagjegy: Rák, Mérleg, Halak, Szűz, Vízöntő
Szín: narancssárga, vörös, fehér

Gyógyhatás:
Tisztít, méregtelenít, egyensúlyba hozza a hormonháztartást, nyirokrendszert, menstruációs ciklust, csökkenti a ciklus előtti feszültséget. Gyógyítja a női ivarszerveket (petefészek, méh, méhnyak, stb.), segíti a termékenységet. Kiváló méregtelenítő hatásának köszönhetően javítja az epe, veseműködést. Serkenti az immunrendszert, legyőzi a vírusos fertőzéseket, regenerálja a szívet, szemeket, ízületeket. Asztma ellen is használják. Csökkenti a szervezet savasságát, helyreállítja a Ph. értéket. Kiegyenlíti a vércukorszintet.

Lelki hatás:
Szembesít önpusztításommal, segít megtisztulni. Segít az öröm, boldogság érzését kibontani magamban. A Jáde a nyugalom és a belső bölcsesség köve. Fokozza a kreativitást, és problémamegoldó készséget. Megteremti a belső harmóniát, bátorrá, együtt érzővé teszi viselőjét. Elűzi a negatív gondolatokat, a rossz közérzetet, ingerlékenységet, enyhíti a skizofréniát. Víz minőségéből fakadóan segít a hangulatingadozáson.

HEGYIKRISTÁLY

Csakra: koronacsakra
Csillagjegy: minden csillagjegy
Elem: föld, némi levegő

Gyógyhatás:
A testi gyógyításban olyan széles spektrumon használható, hogy annak a felsorakoztatására oldalunk nem alkalmas, így csak egy kis ízelítőt nyújthatunk.
A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással.
Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata. 
Ha egy területre megtaláljuk gyógy kövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

Lelki hatás:
A hegyikristály minden gyógykővek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Auratisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Segít a felettes énnel való összeköttetés megteremtésében, ezért kitűnően használható meditáció alatt. Szellemi fejlődésünket is segíti, illetve szellemi határaink kitágulását. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket.
Használhatjuk a tér atmoszférájának tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.
A hegyikristály egyesek szerint testi, lelki megfiatalító hatással bír.

MALACHIT

Csakra: homlokcsakra
Csillagjegy: Bika, Mérleg, Skorpió, Bak, Vízöntő
Elem: föld
Szín: zöld, sötétzöld koncentrikusan csíkozott

Gyógyhatás:
A Malachit sejtszintű méregtelenítő kristály, erősíti az immunrendszert, fokozza a máj méregtelenítő hatását, csökkenti a szervezet savasságát. Gyógyítja az asztmát, epilepsziát, szédülést, látóidegeket, hasnyálmirigyet, a vércukorszintet normalizálja. Az egyik legkiválóbb görcsoldó kristály, oldja a menstruációs görcsöket, izomgörcsöket. Jótékony hatását a duzzanatokra, daganatos megbetegedésekre is kifejti. Erősíti a fogakat, csontokat, ízületeket. Gyógyítja a törött csontokat, ficamokat, ízületi gyulladást, lépet, mellékpajzsmirigyet. Megkönnyíti a szülést. Ősidőktől a bábák, szülésznők köveként tartják számon.

Lelki hatás:
A Malachit érzelmi és fizikai egyensúlyt teremt, fejleszti az empatikus készséget, intuíciót, éleslátást. Csökkenti a pszichoszomatikus problémákat, mentális problémákat, gyógyítja a diszlexiát. Segíti a tanulást, a lényegi információk tárolását, előhívását, támogatja az új ismeretek hatékony felhasználását. Szélesíti a látókört, ezáltal nyitottabbá, fogékonyabbá válunk az új és eddig ismeretlen dolgok iránt.
A Malachit az átalakulás köve, mind a pozitív, mind a negatív energiákat felerősíti. A harmadik szemre helyezve fokozza a tisztánlátást, erősíti a vizualizációt, miközben összehangolja a szívcsakrával a folyamatot, ezzel segítve a feltétel nélküli elfogadást, és a tiszta szándékú fejlődést. Bátrabbakká válunk, felismerve és megértve célunkat, lehetőségeinket. Rámutat hibáinkra, spirituális fejlődésünk saját magunk által felállított gátjaira, és segít legyőzni azokat. Erős tisztító hatásáról ismert. Kiszűri a környezetből a sugárzás minden fajtáját, tisztítja az elektromágneses szmog keltette szennyeződést, elnyelve azt, ezzel védelmezve minket és otthonunkat. Használat előtt és után mindig tisztítsuk meg! 

A fa magassága 30 cm ekkora fát 12 000 Ft-ért készítek,a kisebb fa 20 cm-es 4 000 Ft + postaköltség
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

email cím: baraczne@gmail.com

Telefon szám: 20/5938-003




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése