2013. október 20., vasárnap

Holdkő szerencsefa

Ez a szerencsefa 50 holdkővel készült.

Csakra: nemi csakra, torokcsakra
Csillagjegyei: Rák, Bak, Halak
Színe: színtelen, sárga, átlátszó, bézs, rózsaszín, zöld, szürke, kék finom árnyalataiban ezüstösen derengő, alig átlátszó, fehér karcú, selymes fényű

Gyógyhatása:
A holdkő segíti a tobozmirigy működését, testet és a lelket egyaránt harmonizálja.
A hormonháztartással közvetlenül, vagy közvetve összefüggő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével. Kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet, egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és a klimaxos problémák. Hatással van a csontozatra is, rendszeres használatával megelőzhető a csontritkulás. Hormonális hajhullás ellen is alkalmazhatjuk.
A holdkő nyugtató hatású, akár irracionális félelmekről, tébolyról, skizofréniáról vagy tévhitről van szó.

Lelki hatás:
A holdkő nyugtató hatású, akár irracionális félelmekről, tébolyról, skizofréniáról vagy tévhitről van szó. Nem csak a belső fejlődésünket segíti, hanem erősíti intuíciónkat is, segítségével felélednek és szilárdabbá válnak mediális képességeink. A holdkő egyensúlyban tart, oldja a félelmeinket, harmóniát sugároz, feltárja a gyengeségeinket. Növeli a jint, a nőies energiát, erő teljesebbé teszi az álmokat, segít isteni önvalónk megtalálásában, megnyitja a tudatunkat, hogy bepillantást nyerhessünk a belső világunkba. A Holdat jelképezi: érzékennyé, érzővé tesz, titkos fényével felszínre hozza az elnyomott érzelmeinket. 



A fa magassága:12 cm
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

baraczne@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése