2013. október 6., vasárnap

Vörös aventurin szerencsefa

Ez a szerencsefa 50 vörös aventurinnal készült.

Csakra: nemi csakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő
Szín: bordó, barack
Elem: Föld

Gyógyhatás:
Segíti az anyagcserét, fogyást. Bőrproblémáknál is hatásos, pl. ekcéma, gombás fertőzések ellen.  Jó hatással van a vérképzésre, vérellátásra, melegíti, élénkíti az érzéketlen testrészeket. Erősíti a májat és az érzékelést. Csökkenti a koleszterin szintet, egyensúlyban tartja a vérnyomást, megelőzi az érelmeszesedést és a szívrohamot. Csökkenti az allergiás tüneteket.

Lelki hatás:
A boldogulás köve. Nagyon pozitív kő. Az Aventurin a belső harmónia és szeretet köve. Csillapítja a belső nyugtalanságot és bizonytalanságot, a haragot, és az ingerültséget. Gyógyítja a szívfájdalmat, csillapítja a fájó veszteségek miatti szomorúságot. Segíti a derűs, oldott hangulat, elérését, ösztönöz álmaink megélésére, megvalósításárasegít feszültségmentes éber állapotot kialakítani.
Nyugtató hatásán keresztül erősíti a humorérzékünket és segít pozitív gondolkodásban. Viselőjét alkalmazkodó-képessé és toleránssá teszi. Segít például konfliktusoknál, az egyszerű megoldást megtalálni. Megnyitja a szívet az élet szép dolgaira és erősíti az érzékelést.


A fa magassága:12 cm
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

baraczne@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése