2013. december 1., vasárnap

Aventurin-rózsakvarc szerencsefa

Ez a szerencsefa 225 ásványkővel készült. 150 darab aventurin és 75 darab rózsakvarc van rajta.
Ezt a fát megrendelésre készítettem.

Aventurin vonzza a jó szerencsét és a gazdagságot!

Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő

Lelki hatás:
A zöld szín megnyugtató hatással bír idegrendszerünkre, szívünkre és megkönnyíti ez által elalvásunkat. Segít mélyen meghúzódó haragunk feloldásábanönbizalmunk kiépítésében és lelkesedésünk növelésében.
A zöld aventurin segíti a mélyen rejtőző érzelmi blokkok feloldását, amelyek akár gyerekkorunkban gyökerezhetnek, így segítségünkre lehetnek félelmeink elengedésében.
A kő viselőjének növeli a környezete iránti alkalmazkodóképességét, toleranciáját és segíti a konfliktusok egyszerűbb megoldását. Segíti az igaz barátok megtalálását és azok megtartását.

Rózsakvarc a szeretett köve

Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg

Lelki hatás:
Már tehát az ókoriak is hittek a kő szerelem terén gyakorolt pozitív hatásaiban. A rózsakvarc a szívcsakrán keresztülsegít az érzelmi blokádok feloldásában, megnyitja belső kapukat, hogy a csodát, szeretetet és szerelem formájában magunkévá tehessük. Érzelmi blokkok feloldása a szerelem lelki és testi kiteljesedését segíti.
Az érzelmi gátak felszabadítása a termékenységet is magában hordozza, így ez a kő terméketlenség esetén is hasznos lehet.
A rózsakvarc egyéb területeken is bizonyíthatja pozitív hatásait. Mivel segít megtalálni az életben a szépséget és a szeretet lelki egyensúlyunk helyre billentése és alkotó gondolatok megtalálása terén is hasznunkra lehet ez az ásvány. Használjuk meditáció közben haragunk leküzdéséhez és szeretetünk, szerelmünk kiteljesítéséhez.
Sokak szerint a rózsakvarc nem csak a már meglévő szerelmünk intenzívebbé tételében segíthet, hanem az áhított szerelem megtalálásában, magunkhoz vonzásában is.

A fa magassága:24 cm
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

baraczne@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése