2013. december 8., vasárnap

Peridot szerencsefa

Ez a szerencsefa 50 peridottal készült.

Csakra: szívcsakra, napfonat csakra
Csillagjegy: Oroszlán
Elem: kozmikus
Színe: olíva zöld, sárgászöld, méz, vörös, barnás csillogó, áttetsző

Gyógyhatások: 
A Peridot erősítő, vitalizáló, méregtelenítő kő. Regenerálja és gyógyítja a szöveteket, bőrbetegségeket, fekélyeket. Serkenti az anyagcserét. Támogatja a szív, vese, epe, lép, bélrendszer, és csecsemőmirigy működését. 
Tisztítja az aurát és a finomtesteket, aktivizálja a szív és napfonat csakrákat, harmóniát teremt egész lényünkben. Új utat keresőknek kiváló útitárs. Megmutatja a valódi életcélunk, és segít megérteni a kozmikus összefüggéseket múltunk, jelenünk és jövőnk útjain.

Lelki hatás:
A Peridot a teljes lelki béke és magabiztosság köve. Száműzi a negatív emberi tulajdonságokat, mint a féltékenység, agresszivitás, düh, dühkitörés, sértődékenység, rosszindulat, felszínre hozza a nyugalmat, magabiztosságot, koncentrációt, élesíti a tudatot. Ösztönzőleg hat céljaink megvalósításában, kitartásunkat szorgalommal párosítja. Megszabadít a bűntudattól és a zaklatottságtól, megszünteti a letargiát, segít felfedezni valódi életcélunkat. Segít eldobni a mártíromságot, felismertetve, hogy mi magunk is hibázhatunk, nem mindig máshol, másban keresendő a hiba, ezzel a felismeréssel az élet egy új, magasabb szintje nyílik meg előttünk. Ösztönzőleg hat fejlődésünkre, a felelősségteljes élet megéléséhez. Kiváló segítség rögeszmés depresszió és hipochondria ellen. A pszichiátriai kezeléseket ugrásszerűen felgyorsítja. 

A fa magassága:12 cm
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

baraczne@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése