2014. március 16., vasárnap

Gazdagságot erősítő szerencsefa

 Ezt a szerencse fát megrendelésre készítettem.
Olyan ásványokkal kérték amelyek a gazdagságot erősítik.
Az ásványok nem csak a pénzbeli gazdagságunkat erősítik,
mind lelkiekben, mind testiekben. Ha megbízunk segítségükben
nagyon gyorsan meghozzák a sikert.
Az ásványok amelyekkel készült a fa: Hegyikristály, sárga jáde, citrin, aventurin és amazonit.

HEGYIKRISTÁLY
Csakra: minden csakra
Csillagjegy: minden csillagjegy

Elem: föld, némi levegő 

Gyógyhatás:
A testi gyógyításban olyan széles spektrumon használható, hogy annak a felsorakoztatására oldalunk nem alkalmas, így csak egy kis ízelítőt nyújthatunk.
A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással.
Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata. 
Ha egy területre megtaláljuk gyógy kövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.
 
Lelki hatás:
A hegyikristály minden gyógykővek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Auratisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Segít a felettes énnel való összeköttetés megteremtésében, ezért kitűnően használható meditáció alatt. Szellemi fejlődésünket is segíti, illetve szellemi határaink kitágulását. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket.
Használhatjuk a tér atmoszférájának tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.
A hegyikristály egyesek szerint testi, lelki megfiatalító hatással bír.

 CITRIN A " PÉNZ KÖVE"

Csakra: napfonat csakra, torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Bak
Elem: föld (sárga, barna), levegő (fehér)
Szín: A világostól az aranysárgáig, átlátszó – áttetsző

Gyógyhatás
A citrin a gyomor és a belek problémáin segít. Ösztönzi az emésztőszervek és belső elválasztású mirigyek tevékenységét. Hatással van a hasnyálmirigyre is, így jó cukorbetegség ellen. Csökkenti a koleszterinszintet.
Mivel segíti a méreganyagok kiválasztását, így használhatjuk méregtelenítő kúrák során.
Lelki hatás:
A citrin védelmezi és megtisztítja auránkat, eltávolítja a negatív energiákat, pozitív, örömteli rezgéseket áraszt. A negatív érzelmeket átalakító hatásának köszönhetően segít a problematikus kapcsolatok helyrehozásában Megteremti a frissesség és biztonság érzését.
Erősíti a intuitív oldalunkat, a szellemi érzékenységünket, koncentrációt és tetterőt.
Támogatja a rugalmas döntéshozatalt, és segítségével reálisabban felmérhetjük a valós helyzetet.
A napfonatcsakrára kifejtett hatása révén nyugalmat biztosít. Megértést és bölcsességet teremt, támogatja a bennünk rejlő örömöt és optimizmust. Motivációt ad és bölcsességet, hogy hibáinkból tanulhassunk. Segít elfogadni önmagunkat.
Vonzza a gazdagságot és sikert.

AZ AVENTURIN VONZZA A GAZDAGSÁGOT ÉS A JÓ SZERENCSÉT! 
Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő
Szín: szürkészöld, zöld, vörösesbarna, áttetszőtől az átlátszatlanig
Gyógyhatása:
Gyógyhatása testi síkon leginkább a bőrünkre való pozitív hatásában írható le. Alkalmazzák allergia, kiütések, ekcéma, pattanások kezelésénél. Egyszerűen érintsük meg vele a kezelni kívánt bőrfelületet, vagy készítsünk kristályvizet belőle úgy, hogy egy éjszakára vizes tálkába helyezzük az aventurint.
Bélproblémák esetén is hatásos segítség lehet; hasmenés és székrekedés is sikeresen kezelhető vele.
Lelki hatás:
A zöld szín megnyugtató hatással bír idegrendszerünkre, szívünkre és megkönnyíti ez által elalvásunkat. Segít mélyen meghúzódó haragunk feloldásábanönbizalmunk kiépítésében és lelkesedésünk növelésében.
A zöld aventurin segíti a mélyen rejtőző érzelmi blokkok feloldását, amelyek akár gyerekkorunkban gyökerezhetnek, így segítségünkre lehetnek félelmeink elengedésében.

AMAZONIT

Csakra: szívcsakra, torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Mérleg, Nyilas, Vízöntő, Halak
Szine: zöld - kékeszöld, áttetszőtől az átlátszatlanig terjed
Eleme: Föld

Gyógyhatása:
Az amazonit ősidők óta a szülő nők köveként van számon tartva! Elősegíti a fájásokat és megkönnyíti a szülést. Lazító, oldó hatást fejt ki a menstruációs görcsök esetében is.
Réztartalma révén erősíti az agyat.
Lelki téren is kiegyensúlyozó hatása van: oldja a lelki feszültséget és nyugtatólag hat az idegekre. Még önpusztító hajlamok és depresszió esetén is feljegyezték harmonizáló hatását.

Lelki hatása:
Ha pénz tekintetében rossz szokásai vannak, az amazonit segíthet az erről való leszokásban. Ha inkább szűkmarkú, akkor megmutatja, hogy ezzel ellentétes hatást vált ki, így segíti egyensúlyban tartani a pénz áramlását. Az amazonit elűzi az irigységet, akár Önből árad, akár Ön felé irányul! Ez a kő megvéd a féltékenységtől, bizalmat ad és bizalmat vonz.
Az AMAZONIT a békesség köve is, segít rátalálni a belső békére és segít azt fenntartani az Önt körülvevő folyamatos változás ellenére is! Ha Önnek az AMAZONIT kőre esett a választása, az azért van, mert szeretne kapcsolatban maradni Önmaga belső spirituális lényegével, hogy az megkönnyítse a bizonytalanság és instabilitás ellen folytatott küzdelmét!
Az is előfordulhat, hogy az Ön birtokában van az a tudás, ami szerint a változás lehetőségeket hoz és képes együtt haladni az áramlással. Tegye a követ a szívcsakrára, így az AMAZONIT gyógyítja a szomorúságot és újraindítja a szeretet áramlását. A torokcsakrára téve megnyugtatja, érthetővé teszi a kommunikációt és tudatára adja mikor érdemes hallgatni.
Ha bűntudata van, a szívén egy amazonit kővel képessé válik megbocsátani önmagának!

SÁRGA JADE AZ ÖRÖM, BOLDOGSÁG KÖVE

Csakra: nemi csakra, szívcsakra, napfonat csakra
Csillagjegy: Rák, Mérleg, Vízöntő, Szűz, Halak
Szín: narancssárga, vörös, fehér

Gyógyhatás:
Tisztít, méregtelenít, egyensúlyba hozza a hormonháztartást, nyirokrendszert, menstruációs ciklust, csökkenti a ciklus előtti feszültséget. Gyógyítja a női ivarszerveket (petefészek, méh, méhnyak, stb.), segíti a termékenységet. Kiváló méregtelenítő hatásának köszönhetően javítja az epe, veseműködést. Serkenti az immunrendszert, legyőzi a vírusos fertőzéseket, regenerálja a szívet, szemeket, ízületeket. Asztma ellen is használják. Csökkenti a szervezet savasságát, helyreállítja a Ph. értéket. Kiegyenlíti a vércukorszintet.

Lelki hatás:
Szembesít önpusztításommal, segít megtisztulni. Segít az öröm, boldogság érzését kibontani magamban. A Jáde a nyugalom és a belső bölcsesség köve. Fokozza a kreativitást, és problémamegoldó készséget. Megteremti a belső harmóniát, bátorrá, együtt érzővé teszi viselőjét. Elűzi a negatív gondolatokat, a rossz közérzetet, ingerlékenységet, enyhíti a skizofréniát. Víz minőségéből fakadóan segít a hangulatingadozáson.

A fa magassága:32 cm
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

baraczne@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése