2016. február 28., vasárnap

RUBIN ZOISIT szerencsefa

Ez a kis szerencsefa 50db rubin-zoisittal készült.
RUBIN ZOISIT

Csakra: nemi csakra, szívcsakra, koronacsakra
Csillagjegy: Kos, Oroszlán, Mérleg, Skorpió, Ikrek
Színe: zöld-vörös átlátszatlan, lehet erezett
Elem: víz

Gyógyhatás:
Méregtelenít, semlegesíti a gyomorsavtúltengést és enyhíti a gyulladást. Erősíti az immunrendszert, regenerálja a szöveteket, jótékonyan hat a szívre, a lépre, a hasnyálmirigyre és a tüdőre. Hathatós segítség komoly betegség, műtétek utáni lábadozás után, mert gyorsan és erőteljesen regenerál.

Lelki hatás:
A negatív energiákat pozitívvá alakítja át, és kapcsolatot teremt a spirituális birodalmakkal. Segít a saját énünk megnyilvánulásában, így nem kerülünk mások hatása alá, vagy nem próbálunk a normáknak megfelelni. Lehetővé teszi saját ötleteink megvalósítását és az ellenállhatatlan, de ártalmas vágyainkat hasznosakká alakítja át.
Megszünteti a letargiát, felszínre hozza az lefojtott érzéseket és érzelmeket, így kifejezhetőkké válnak. Kreatív kő, az átmeneti zavar után ismét biztosítja a tudat objektivitását. Segíti a felépülést súlyos betegségekből vagy stresszből.
Fokozza a termékenységet, valamint gyógyítja a petefészek és a herék betegségeit. Rubinnal kombinálva fokozza a potenciát.


email cím: baraczne@gmail.com
A fa magassága 14 cm ekkora fát 2 000 ft-ért készítek + postaköltség.
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

Telefon szám: 20/5938-003

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése