2016. május 28., szombat

Csakrafa ikrek jegy köveivel

Ez az ásványköves fa megrendelésre készült 250 db ásványkő van rajta. Az ásványok amik a fán vannak: Ametrin, breccsajáspis, apatit, tigrisszem, karneol, rubin zoisit és hegyikristály.
,

AMETRIN

Csakra: koronacsakra
Csillagjegy: Ikrek, Mérleg
Szín: sárga és lila 
Elem: tűz, föld 

Gyógyhatás:
Ametrin kombinálja az ametiszt és a citrin energiáját. Minden szervünkre pozitív hatással van. Energiarendszerünket kiigazítja. Nyugtatja az elmét, gondolat, és érzelemtisztító. Az Ametrin kiváló méregtelenítő, vértisztító, erősíti a testet és az immunrendszert, oxigénnel tölti fel a testet, sejteket, támogatja a vegetatív idegrendszert, és a fizikai fejlődés, növekedés folyamatát, stabilizálja a DNS/RNS kapcsolatot. Gyógyír a krónikus fájdalmakra, fáradtságra, depresszióra, letargiára, kimerültségre. Gyógyítja a gyomorfekélyt, és az emésztési zavarokat.

Lelki hatás:
Az Ametrin megszünteti a stresszt, és a fejfájást. Toleránssá tesz, elűzi az előítéleteket. Rendkívüli energetikájával fokozza kreativitásunkat, a derűsebb életszemléletet, és segít kezünkben tartani életünk irányítását. Egyensúlyt teremt gondolatainkat és cselekedeteink között. Elősegíti a figyelemösszpontosítást, segíti a tisztánlátást, és a kreatív megoldást. Oldja a berögzült negatív blokkokat, programokat, és az elvárásokat, ill. az elvárásoknak megfelelni akarásunkat. Segíti a mentális fejlődést, átalakulást, a továbblépést, és felfedi az érzelmi fájdalmak valódi okait. Optimistább életszemléletre ösztönöz, és nem engedi be a negatív, visszahúzó energiákat. Segíti a munka megszállottjait szabadidőt találni, és élvezni azt. Hasznos segítség a munkába visszaálláshoz is.

BRECCSAJÁSPIS

Csakra: gyökércsakra
Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Halak
Elem: föld
Színe: barna, vörös, csíkos vagy foltos

Gyógyhatás:
Serkenti az emésztést, kiválasztást. Stabilizálja a keringést. Serkenti az immunrendszert, megtisztítja a testet a méreganyagoktól. Vértisztító. Dohányzás elhagyásakor nagy segítő. Elősegíti a mély meditációt. Javítja a sötétben való látást.

Lelki hatás:
Ez a kő testi erőt ad, fáradhatatlanságot. Segít életünk szervezésében és kivitelezésében, rugalmasságot ad annak megszervezésében. Harmonizáló és összekapcsoló minőséget tulajdonítanak neki, amely egyesíti és beteljesíti a nyugalmat és aktivitást, az elfogadást és az adakozást, a képzeletet és a tettvágyat.
A breccsa jáspis ráébreszt arra, hogy minden tapasztalatnak, tulajdonságnak és életformának megvan a maga helye. Önzetlenségre és szerénységre tanít, életünknek szilárdságot és türelmet kölcsönöz.



APATIT

Csakra: torokcsakra
Csillagjegy: Ikrek
Szín: sötétkék, barna, zöld, bíbor vagy sárga
Elem: levegő

Gyógyhatás:
Serkenti az új sejtek képződését, egyensúlyba állítja a mirigyek működését, megszünteti a magas vérnyomást. Regenerálja a szöveteket. Segíti a kalciumfelszívódást, így gyógyítja a csontokat, porcokat, erősíti a fogakat, enyhíti az ízületi gyulladást. Csökkenti az étvágytalanságot, gyorsítja az anyagcserét, egészséges táplálkozásra ösztönöz. Pici babáknál segíti a fogzást, és csökkenti a fájdalmat.  Egyensúlyba hozza a fizikai, az érzelmi, a szellemei és a spirituális testet.

Lelki hatás:
A megnyilatkozások köve: elősegíti az emberbaráti hozzáállást és a szolgálat elfogadását.  Az Apatit növeli az elszántságot, a felesleges energiákat elraktározza. Segít levetkőzni az elszigeteltségünket, magányosságunkat, negatív hozzáállásunkat, nyitottá tesz más emberek felé. Enyhíti a szomorúságot, a búskomorságot és a haragot. Csökkenti az ingerlékenységet, és a hiperaktivitást. Ellensúlyozza az érzelmi kimerültséget. Serkenti a kreativitást és az értelmet.

TIGRISSZEM

Csakra: napfonat csakra
Csillagjegy: Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas
Elem: föld, némi levegő
Színe: sárgásbarna, aranybarna az áttetszőtől az átlátszatlanig.

Gyógyhatása:
Csont és ízületerősítő hatása van, mozgásszervi merevség ellen is hatásos. Erősíti a légutakat, ezért meghűlés, köhögés, de még bronchitis és asztma ellen is hathatós segítség.
Az idegi betegségek széles spektruma ellen hat, az ideggyulladástól az epilepszián keresztül a skizofréniáig hatásos.

Lelki hatás:
Az ásvány nevében minden benne van, amit spirituális síkon nyújtani tud. Elősegíti a "tiszta" szemmel látást, segít, hogy magunkat és a körülöttünk lévő világot perspektivikusabban lássuk, ennek köszönhetően figyelmesebben tekintsünk környezetünkre. 
Ezzel a fokozott megfigyelési képességgel könnyebben tudunk döntéseket hozni és problémákat megoldani. Azoknak az embereknek, akik nehezen hoznak döntéseket, kitűnő választás ez a kő. Ebből a tulajdonságából fakadólag nagyon jól használható a kő tanulmányaink során, vizsgák alkalmával, vagy amikor hirtelen gyors döntéseket kell meghoznunk. 
A tigrisszem megfékezi a túláradó energiákat, izgalmakat, melynek helyét mélységes belső béke és védettség érzete veszi át.
Már a régi időkben is úgy tartották, hogy a tigrisszem olyan kő, amely felvidítja a viselőjét és élesíti az elméjét. Erősíti a barátságokat és megvéd a hamis barátságoktól.

KARNEOL

Csakra: nemi csakra
Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Vízöntő
Elem: tűz, levegő (sárga)

Gyógyhatás:
Hatásos gyomor és mindenféle bélbetegség ellen, mint pl. bélgyulladás, szorulás, bélgörcsök, bélflóra-szabályozás esetében. Hat a vérre, az azzal kapcsolatos problémákra, javítja a vérképet, oldja a vérrögöket, segít elállítani a vérzést. Használhatjuk anyagcsere problémák esetében is, javítja a szervezet ásványi- és tápanyagfelvételét. A karneol segít a vese- és hólyagkövek feloldásában.
Kitűnően használható az un. "női" betegségeknél, mint a petefészek problémák, petefészek gyulladás, petefészek daganatok, fájdalmas havi vérzés, altesti fájdalmak, miómák, ciszták és egyéb gyulladások esetén.
A karneol csökkenti a koleszterinszintet is. Hatással van a lépre, a májra, a gyomorra és a nyirokérrendszerre. Feszesebbé teszi a kötőszövetet, jól hat érfájdalmak és visszér esetében.
Csalánkiütés ellen is hatásos.

Lelki hatás:
Ez a kő magabiztosságot, merészséget, kezdeményezőkészséget és nyitottságot reprezentál. Segít abban, hogy környezetében otthonosan és kényelmesen érezze magát az ember. Növeli a motiváltságunkat. Segít nagyobb sikereket elérni karrierünkben, és személyes ügyeinkben, mivel erősítik a belső indíttatásainkat.

RUBIN ZOISIT

Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Kos, Oroszlán, Mérleg, Skorpió, Ikrek
Színe: zöld-vörös átlátszatlan, lehet erezett
Elem: víz

Gyógyhatás:
Méregtelenít, semlegesíti a gyomorsavtúltengést és enyhíti a gyulladást. Erősíti az immunrendszert, regenerálja a szöveteket, jótékonyan hat a szívre, a lépre, a hasnyálmirigyre és a tüdőre. Hathatós segítség komoly betegség, műtétek utáni lábadozás után, mert gyorsan és erőteljesen regenerál.

Lelki hatás:
A negatív energiákat pozitívvá alakítja át, és kapcsolatot teremt a spirituális birodalmakkal. Segít a saját énünk megnyilvánulásában, így nem kerülünk mások hatása alá, vagy nem próbálunk a normáknak megfelelni. Lehetővé teszi saját ötleteink megvalósítását és az ellenállhatatlan, de ártalmas vágyainkat hasznosakká alakítja át. 
Megszünteti a letargiát, felszínre hozza az lefojtott érzéseket és érzelmeket, így kifejezhetőkké válnak. Kreatív kő, az átmeneti zavar után ismét biztosítja a tudat objektivitását. Segíti a felépülést súlyos betegségekből vagy stresszből.
Fokozza a termékenységet, valamint gyógyítja a petefészek és a herék betegségeit. Rubinnal kombinálva fokozza a potenciát.

HEGYIKRISTÁLY

Csakra: homlokcsakra
Csillagjegy: minden csillagjegy
Elem: föld, némi levegő

Gyógyhatás:
A testi gyógyításban olyan széles spektrumon használható, hogy annak a felsorakoztatására oldalunk nem alkalmas, így csak egy kis ízelítőt nyújthatunk.
A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással.
Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata. 
Ha egy területre megtaláljuk gyógy kövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

Lelki hatás:
A hegyikristály minden gyógykővek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Auratisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Segít a felettes énnel való összeköttetés megteremtésében, ezért kitűnően használható meditáció alatt. Szellemi fejlődésünket is segíti, illetve szellemi határaink kitágulását. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket.
Használhatjuk a tér atmoszférájának tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.

A hegyikristály egyesek szerint testi, lelki megfiatalító hatással bír.




email cím: baraczne@gmail.com
A fa magassága 30 cm ekkora fát 10 000 ft-ért készítek + postaköltség.
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

Telefon szám: 20/5938-003

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése