2016. május 16., hétfő

Nyugalmat erősítő életfa

Ezt a fát megrendelésre készítettem. 200 db ásványkő van rajta. 4 fajta ásványt használtam ennél a fánál. Amazonit, akvamarint, aventurint és türkizt.

AZ AVENTURIN VONZZA A GAZDAGSÁGOT ÉS A JÓ SZERENCSÉT!

Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő
Szín: szürkészöld, zöld, vörösesbarna, áttetszőtől az átlátszatlanig

Gyógyhatása:
Gyógyhatása testi síkon leginkább a bőrünkre való pozitív hatásában írható le. Alkalmazzák allergia, kiütések, ekcéma, pattanások kezelésénél. Egyszerűen érintsük meg vele a kezelni kívánt bőrfelületet, vagy készítsünk kristályvizet belőle úgy, hogy egy éjszakára vizes tálkába helyezzük az aventurint.
Bélproblémák esetén is hatásos segítség lehet; hasmenés és székrekedés is sikeresen kezelhető vele.

Lelki hatás:
A zöld szín megnyugtató hatással bír idegrendszerünkre, szívünkre és megkönnyíti ez által elalvásunkat. Segít mélyen meghúzódó haragunk feloldásábanönbizalmunk kiépítésében és lelkesedésünk növelésében.
A zöld aventurin segíti a mélyen rejtőző érzelmi blokkok feloldását, amelyek akár gyerekkorunkban gyökerezhetnek, így segítségünkre lehetnek félelmeink elengedésében.
A kő viselőjének növeli a környezete iránti alkalmazkodóképességét, toleranciáját és segíti a konfliktusok egyszerűbb megoldását.

Segíti az igaz barátok megtalálását és azok megtartását.

AMAZONIT

Csakra: szívcsakra, torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Mérleg, Nyilas, Vízöntő, Halak
Színe: zöld - kékeszöld, áttetszőtől az átlátszatlanig terjed
Eleme: Föld

Gyógyhatása:
Az amazonit ősidők óta a szülő nők köveként van számon tartva! Elősegíti a fájásokat és megkönnyíti a szülést. Lazító, oldó hatást fejt ki a menstruációs görcsök esetében is.
Réztartalma révén erősíti az agyat.
Lelki téren is kiegyensúlyozó hatása van: oldja a lelki feszültséget és nyugtatólag hat az idegekre. Még önpusztító hajlamok és depresszió esetén is feljegyezték harmonizáló hatását.

Lelki hatása:
Ha pénz tekintetében rossz szokásai vannak, az amazonit segíthet az erről való leszokásban. Ha inkább szűkmarkú, akkor megmutatja, hogy ezzel ellentétes hatást vált ki, így segíti egyensúlyban tartani a pénz áramlását. Az amazonit elűzi az irigységet, akár Önből árad, akár Ön felé irányul! Ez a kő megvéd a féltékenységtől, bizalmat ad és bizalmat vonz.
Az AMAZONIT a békesség köve is, segít rátalálni a belső békére és segít azt fenntartani az Önt körülvevő folyamatos változás ellenére is! Ha Önnek az AMAZONIT kőre esett a választása, az azért van, mert szeretne kapcsolatban maradni Önmaga belső spirituális lényegével, hogy az megkönnyítse a bizonytalanság és instabilitás ellen folytatott küzdelmét!
Az is előfordulhat, hogy az Ön birtokában van az a tudás, ami szerint a változás lehetőségeket hoz és képes együtt haladni az áramlással. Tegye a követ a szívcsakrára, így az AMAZONIT gyógyítja a szomorúságot és újraindítja a szeretet áramlását. A torokcsakrára téve megnyugtatja, érthetővé teszi a kommunikációt és tudatára adja mikor érdemes hallgatni.
Ha bűntudata van, a szívén egy amazonit kővel képessé válik megbocsátani önmagának!

AKVAMARIN

Csakra: torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Rák, Szűz, Mérleg, Skorpió, Halak, Vízöntő
Elem: víz
Szín: világoskéktől a zöldeskékig, átlátszótól az áttetszőig

Gyógyhatás:
Szabályozza a hormonháztartásunkat, irányítja az enzimek és a hormonok termelődését. Erősíti immunrendszerünket, megóv az érelmeszesedéstől, izomgyengeségtől és a csontok törékenységétől, merevségétől. Bőrallergiát is lehet vele kezelni.
Hasznos  még torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra, összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a növekedést. Általános frissítő hatása van. Erősíti a szervezet tisztító feladatokat ellátó szerveit; jótékonyan hat a szemre, az állkapocsra, a fogakra és a gyomorra. Egyaránt segítséget jelent a rövid- és a távollátásra.
Ha lefekvés előtt a párnánk alá tesszük, akkor megvéd a lidérces álmoktól, erősíti a nyirok-, Thymus- és pajzsmirigyet, megelőzi az anyagcserezavarokat, nyugtatja idegeinket.

Lelki hatása:
Fokozza a magabiztosságot és csökkenti a depresszív hangulatokat. Erősíti a szerelmet és a hűséget. Párkapcsolatban kifejezetten jó, hogy ha mindkettőjüknél van egy-egy akvamarin, mert a nehezebb pillanatokban is szükséges erőt kölcsönöz.

Támogatja a kitartást és a túlélési képességet. A mindennapi tevékenységekben széles látókört és előrelátást ajándékoz, célratörővé tesz.

TÜRKIZ

Csakra: torokcsakra, homlokcsakra 
Csillagjegy: Bika, Mérleg, Nyilas, Vízöntő, Halak
Elem: víz, levegő
Színe: halványkék

Gyógyhatás:
Az egyik leghatásosabb gyógyító kő. A türkiz erősíti a test meridiánjait és a finom energiamezőket. Erősíti a fizikai és a pszi immunrendszert, regenerálja a szöveteket, támogatja a tápanyagok felszívódását, enyhíti a szennyeződések és a vírusok okozta fertőzéseket. Gyógyítja az egész testet, különösen a szemet, beleértve a hályogokat is. Csökkenti a savtúltermelődést, jótékonyan hat a köszvényre, a reumára és a gyomorra. Gyulladáscsökkentő és méregtelenítő hatású, enyhíti a görcsöket és a fájdalmat.

Lelki hatás:
Erősítő kő. Megszünteti a mártíromságra való hajlamot vagy az önszabotázst. Belső nyugalmat biztosít, miközben nagyon is éberek maradunk, és segíti a kreativitást megnyilvánulását. Megszünteti a hangulathullámzást, és belső nyugalmat biztosít. Romantikus szerelemre ösztönöz.
Védelmet nyújtó kő, és emberemlékezet óta amulettként használják. A harmadik szemre téve erősíti az intuíciót és elmélyíti a meditációt. A torokcsakrán felold a régi eskük, gátlások és tilalmak alól, s engedi, hogy a lélek újra kifejezze önmagát. Feltárja az előző életeket, és megmutatja, hogy a sorsunk alakítása miként is zajlik, illetve attól függ, mit teszünk minden pillanatban.
A türkiz tisztító kő. Eloszlatja a negatív energiát, megtisztítja az elektromágneses szmogot, és védelmet biztosít a környezeti szennyeződésekkel szemben. Kiegyensúlyozza és összehangolja a csakrákat a finomtestekkel, valamint ráhangolja a fizikai szintet a spirituálisra. Empatikus és kiegyensúlyozó kő. Támogatja az önmegvalósítást és a kreatív problémamegoldást; csillapítja a lámpalázat, ha tömeg előtt kell beszélni.

email cím: baraczne@gmail.com
A fa magassága 25 cm ekkora fát 8 000 ft-ért készítek + postaköltség.
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

Telefon szám: 20/5938-003

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése